Joogin myrkkyä on pitkään kestävä tuulen odottelu. Kutsumme erästä surffariystäväämme joogiksi, sillä hän sattui joskus käymään joogatunneilla.. Ja muistutamme joogi- parkaa usein joogin myrkyistä, joihin lukeutuvat niin viinerit, Saarenmaa- vodka kuin vesipiippukin, mikä nyt ikinä sattuukaan olemaan illan teemana. Kyllä Joogi on onnekas kun hänellä on meidän kaltaisia pikku ystäviä! Hän on myös onnekas ollessaan nyt Saarenmaalla "surffaamassa". 

 

Pariin päivään ei ole tapahtunut juuri mitään surffauksen suhteen. Äärimmäisen kevyttä tuulta, isoja lautoja, pikku purjeita ja trikkailua Cowboysta Jizziin.. Mitä nyt Tricktionarysta oon löytänyt. Jonkun sortin flunssakin on iskenyt, ehkä kylmyyden avustuksella. Pyöräilin Poriin ja takasin, ja matkalla satoi aivan kaatamalla - Porissa sataa aina, mutta Yyteriä lähestyttäessä aurinko alkaa paistaa. Kummallista. Treenit oon tehnyt aika kevyinä flunssan takia, lihaskuntoa, joogaa, pyöräilyä ja vesillä pelleilyä. Ihan hyvä aika sairastaa- muutama pläkäpäivä vielä ja sitten tuulee taas! 

Kohta ajetaan leijasurffarit suohon!

Ihan mahtavaa kun olen löytänyt täältä uusia ystäviä, surffareita tietenkin! Muutamista surffioppilaistani on tullut jo vakionaamoja keskuksella. Hauskaa huomata miten laji vie ihmisen mennessään! Surfkeskushan on kiva hengailupaikka, vaikka ei tuulisikaan. Monesti vaan istuskellaan auringossa, saunotaan, lillitellään kaljaa, jutellaan mukavia ja katsotaan surffivideoita - tai lapioidaan hiekkaa. En tiedä, millaista muiden lajien parissa on, mutta surffaukseen tällainen kavereiden kanssa hengailu kuuluu olennaisesti. Hyvin pieni osa surffirannoilla viettämästäni ajasta on kulunut vesillä. Mutta hyvin suuri osa lähimenneisyydestäni on kulunut surffirannoilla... 

 

Päivän ruokavinkki: lisätkää munakkaaseen kookoshiutaleita- nam! Päivän outous: kaljaa ja patonkia. Päivän wow- mies: sveitsiläinen leijasurffari lapioimassa hiekkaa ilman paitaa. Päivän bileet: opettajaporukka surfkeskuksella lillittelemässä, saunomassa ja kuuntelemassa menneiden vuosien hittejä. Spice Girls rules!

 

Hahaa, tänään hiekkaa lakaistessani löysin kaksi pienen pientä vesiliskon poikasta! Voiko olla söpömpiä otuksia? Leikin niiden kanssa vähän aikaa ja vein ne turvaan puun alle, piiloon linnuilta. Kuvamateriaalia luvassa huomenna, wow- miehellä on usb-kaapeli kameraan, jee!

Ps. vesiliskojen kauhuksi: lokit on hurjia...http://www.youtube.com/watch?v=cgCKPDY8mOQ