Aivan täydellinen päivä. Aamujumpaksi temppuilua kevyessä tuulessa kuuman auringon alla. Syksy ei olekaan vielä saapunut Yyteriin! Vesiareena oli yksin meidän ja saivatpahan rannalla paistattelevat turistitkin hieman viihdettä, kun epäonnistunut trikki päättyi pannutukseen.

Iltapäivällä saimme kolme nopeaoppista surffikurssilaista. I love my job! Tunti ja he olivat melkein täysinoppineita, joten hyppäsimme sekaan jatkamaan aamun sähläysharjoituksia. Duck jibe eli ankkajiippi suoritettu pystyssä pysyen. Saimme jonkin sortin kuvamateriaaliakin. Huomio kohdistuu Epen "laiva uppoaa" trikkiin! (Epen kommentti: Oikeesti mie hyppäsin..) Sessareiden jälkeen saunottiin kivasti.

                                            

Nälkä alkoi jossain vaiheessa olla ylitsepääsemätön, mutta ei hätää. Itse itsensä kouluttanut huippukokki (aivan erinomainen mössöjen valmistaja) loihti meille päivän täydellisen sössön. Ulkonäkö oli perinteisesti erittäin epäilyttävä. Tosin mitä kurjemman näköistä sitä herkullisempaa. Meidän Yyteriin kuskiksi ei ainakaan pakotettu Teemukin antoi sössön mausta täydet propsit ja ruoan aistikkuudesta pyöreän nollan.

Ruccakin on selviytynyt päivästä sen pahemmitta vammoitta. Muutaman päivän ajalta muistoksi saadut hiertymät, viiltohaavat sekä järisyttävä selkälihaskramppi alkavat painua historiaan. Meinasi vielä liukastua autonkin alle. Epe voi siis keskittyä kohta jo itsensä hengissä pitämiseen Ruccan vahtimisen sijasta.

Totesimme hiekan lakaisun reggae-musiikin tahdissa olevan Zeniläistä toimintaa. Oikein rentouttavaa. Ja hiekan tulo on ikuista. Eipähän lopu tekeminen vaikkei asiakkaita tai tuulta olisi.

Nyt aikaisin nukkumaan. Huomenna auringonnousun aikaan tuuleee! Yksi juttu vielä: Lintujen jäljet on niin söpöjä.