Tällaisia kelejä kaipaamme 

Wöyh, onnistuttii kerrankin nukkumaan pitkään! Nami- puuron jälkeen tiemme erkanivat, outoa sinänsä kun ollaan aina yhdessä. Rucca painui punttisalille mammojen keskelle, jossa koetti haikeana muistella Kultapepun erinomaisia oppeja. Vetoamme edelleen seuraamme sponsoroimaan Kultapepun tänne meille. Heti. Epe pyöräili pullolastin kanssa kauppaan. Pullojen tuottama rikkaus sokaisi Epen, ja hän alkoi heitellä seteleitä ihmisille kuin Chs..Sch..cheek konsanaan. Kaupasta haettiin ruoka-aineita, joita käytämme aika eri tavalla kuin ravitsemussuosituksissa käskytetään. Esimerkiksi aamupuuromme koostuu hirssistä, quinoasta ja erilaisista siemenistä, päälle laitetaan vaikkapa marjoja, kermaa ja voissa paistettuja kookoshiutaleita, omenoita ja banaania. Paistetaan (voissa tietenkin) munakkaita melkeinpä joka päivä, juodaan täysmaitoa ja kermaa, ja syödään paljon pähkinöitä, avokadoa yms "kaloripitoisia" ruokia. Suolaa kulutetaan semmoset määrät että Lemillä majaileva mummikin saattaisi huomata ruoan olevan kaikkea muuta kuin tuimaa. Etelä- Karjalan murre on paras T: Epe.

 

Surffiton päivä on outo päivä. Tylsä. Adrenaliini- ja kuolemanpelkoriippuvainen urpo kaipaisi jotakin jännitystä elämään. Hyökkäisipä joku monsteri kimppuumme! Tulisipa hirmumyrsky! Alkaisipa valmentaja Jaakonsaari rakastaa työntekoa! Vaan ei, mitään ei tapahtunut. Menimme siis naapuriin uimaan ja saunomaan. Aika iso talo noilla naapureilla on, ja hieno höyrysauna, ja hassuja uima- altaita! Siellä sitte lilliteltiin ulkona altaassa kivasti auringonpaisteessa ja olihan siellä semmonen 12- asteinen "kylmä" allas - kuin luotu treenaamaan kylmänkestävyyttä lokakuun Suomisurffeja varten!

Hubaa naapurissa

Rucca ei siis onnistunut pitämään lepopäivää, joten tuo on aika nukku nukku- tunnelmissa. Lepopäivät on perseestä, koska silloin ei uni tule, kun ei ole iltaan mennessä piiskannut itsestään kaikkia paskoja punttiin. Silloin tekee mieli lähteä kovalle iltalenkille, mikä on äärimmäisen huono, koska uni tulee sitten vielä vaikeammin. Lepopäivinä siulla ei ole mitään tekemistä, ruoka maistuu huonosti, ja energiaa on liikaa, mutta keho on laiska. Aivot sanoo ding dong tööt. Veikkaan, että itsemurhariski kasvaa lepopäivinä huimasti. Tekee mieli vetää kännit, mutta toisaalta ärsyyntyneenä dokaaminen ei ole kivaa. Lepopäivä on vähän ku perhejuhlat: välttämätön paha, jonka väliin jättämisestä seuraa ikävyyksiä. Se kuluu hitaasti, ja päivän päätteeksi voi todeta, että onneks seuraavaan kertaan on pitkä aika.

   

Lepopäivän voisi käyttää myös siivoamiseen