Tiesittekös, banaanikärpäset, että alkoholimyrkytykseen kuolee varsin helposti? Etenkin jos sattuu olemaan pienikokoinen! (Kuvassa valkoviinivaihtoehto)

Hahaa, viritimme kivasti ansoja banaanikärpäsille, jotka näyttävät lisääntyvän tuhannen minuuttivauhdilla. Ainakin saamme paljon ruumiita! Kippoon puna- tai valkoviiniä, vettä ja pintajännityksen rikkovaa aivan tavallista tiskiainetta. Banaanikärpäset rakastavat viinin käymisen suloista tuoksua ja hukkuvat kuppeihin. Rypäleistä olemme testanneet vasta Shirazia ja Sauvignon Blancia. Jos elikot sattuvat jollain kummallisella keinolla pelastumaan, niin kuolevat viimeistään krapulaan. Punaviinidarrahan on tunnetusti maailman kamalin, valkoviinistäkin saa kivan jysärin. Olemme ajatelleet aivan kaikkea!

Työtön pikku ystävämme Epe ymmärsi tulevaisuutensa lukiessaan aamun lehteä. Henkinen romahdus oli lähellä, mutta sitten katsoimme viikonlopun tuuliennusteita!

Mikä päivä? No peruskuntopäivä, kun ei tuule ja sataa (surffarin unelmakeli). Aamulla taas joogasimme ja laitoimme valmentaja Jaakonsaarenkin tervehtimään aurinkoa, mikä oli varsin hupaisaa katseltavaa. Kostoksi valmentajamme laittoi meidän surkeat käsilihaksemme reeniin ja määräsi lääkkeeksi leuanvetoja joka aamu. Käskyä on noudatettava, muuten olemme huonoja surffareita ja ihmisiä, joilla ei ole habaa! Löysät matokädet ovat kauhistuksemme. Siispä jatkoimme kuntopiiriä illalla, ja raaston jälkeen saunoimme ankarasti. Kivasti suunnittelimme vaellusta Jäämeren rantaan idolimme Teemun kanssa. Kunhan tuo pääsee kepeistä eroon. Tai kai sitä voi yhellä jalallakin hyppiä?

Valmentaja Jaakonsaaren aurinkotervehdys muistuttaa epäilyttävästi erästä äärioikeiston suosimaa käsimerkkiä

Sateinen päivä on kiva viettää Porissa. Näimme nähtävyyksiä eli muita ihmisiä! Kiertelimme kaikkien yllätykseksi urheilukauppoja, ja omaksi yllätykseksemme kirpputoria. Totesimme porilaisten olevan alkoholiin meneviä - kahdentoista maissa vastaamme käppäili pari tyyppiä Suomi-viina- pullon kanssa.. Porilaiset, nuo banaanikärpästen kaltaiset hassuttelijat! Kyllä meillä oli mukavaa!   

Kaupunkikierroksen jälkeen oli maastopyörälenkin aika. Päädyimme lenkkeilemään Mäntyluodon ghetto-alueelle. Melko asiallista porukkaa nämä paikalliset, liikennemerkkien perusteella ainakin. Asiaton oleskelu oli kielletty, kuten myöskin tyhjäkäynti. Me emme toimittaneet tyhjää, vaan löysimme vittumaisen ison tyrnipuskan! Omenavarkaisiinkin täytyy mennä, sen verran houkuttelevia omenapuita lenkkimme varrella oli. Meillä on kuitenkin haaste edessämme: on keksittävä sotasuunnitelma, vastassa kun on kokonainen tykkirivistö! Omenatarhan viereisellä pihalla oli armeijakalustoa vaikka kuinka paljon. Se on kuulalla päähän, jos rosvot jäävät kiinni. Kuvamateriaalia tykeistä emme uskaltaneet ottaa. Ei voi riskeerata henkeä, sillä huomenna on slalomtreenit. Tiesittekö, että slalomin ajaminen on korkeakulttuuria?

Valmentaja Jaakonsaaren selviytymispakkaus: surffilehti, jättikarkkipussi ja Ruccan hienoisesti korjailema ravitsemusopas