Onpa luksusta nukkua myöhään, kun ei ole tota überaamuvirkkua Ruccaa täällä potkimassa ylös aamupuuron keittoon! Hauskaa oli huomata millaiseksi aavikoksi surffikeskuksen piha oli muuttunut. Kolera- allaskin oli täynnä märkää, painavaa hiekkaa.. Noh, zeniläiseen aktiviteettiin mars - musa soimaan ja lapio käteen. Toinen zeniläisyyttä hipova toimenpide oli tietenkin JP:n korjaus. Hiomista, hiomista, hiomista, paikka-ainetta, kuivattelua muutama tunti ja taas hiomista... Lopputulos sais Launosen hakkaamaan päätään seinään, mutta miun pitää päästä ajamaan, korjaillaan lauta uusiks paremmalla ajalla! 

 

Pääsinpä vihdoin vesille, kun JP oli aseteltu kauniisti kuivumaan evänsä ja viinitonkan varaan. Saatana mie haluun kaapelin tohon kameraan. Hyvää häpäisykuvamateriaalia jää hyödyntämättä! No, asiaan: mahdoton tapahtui, kun löysin toimivan purjeen hirviö- Go- lautaan! Keskuksel on 6,8- neliöinen camberi-kisapurje, aivan törkeen hieno muoto ja vetoo vaikka kuinka. Vauhtia sain niin paljon ku uskalsin lasettaa menemään - tuuli ihan nätisti 8-10 m/s. Tuli välillä ikävä pikkulautaa ja pikkupurjetta, aalto oli niin terävää, että hyppyjä olis ollu aivan loistava treenata. No, oli ajettava niillä kamoilla mitä on. Eilispäivän sessarit painoi hiukan lihaksissa, ja pari tuntia trapetsinarujen jatkeena sai riittää päivän päätreeninä. Sainpa muuten hyviä neuvoja trapetsinarujen pituuden merkityksestä mysteerimieheltä! Kävin vielä pyöräilemässä ja illalla jiippailin vailla toivoa plaaneista entistä ehommalla JPllä ja 4,7- neliöisellä purjeella. Oon tehny diilin - kymmenen jiippiä päivässä. Ärsyttää ku ihmiset vittuilee miun jiipeistä, joten harjottelen niitä entistä enemmän.

Tätä tää ny on - Epe ja meri, eikä muita

Mietiskelin tossa Teemun kanssa, että tekis Big Brother- tyyppisen paskaohjelman surffareiden elämästä. Ero originaali Big Brotheriin ei olis huima - ihmiset ja maisemat vaan olis kauniimpia. Surffielämähän on aika pitkälti tuulen odottelua, rannalla hengailua ja lisää odottelua. Ja kun keli nousee, surffataan niin pirusti ja sen jälkeen käytetään yhtä nestettä. Ja ihmissuhdedraama on aina läsnä. 

Surffareiden BB- talossa rentoillaan ja lillitellään